زهور الندى
مرحبا بكى يا احلى زائرة ان ارت التسجيل فنحن سعداء بك ان لم تريدى نتمنى تسجيلك
زهور الندى
مرحبا بكى يا احلى زائرة ان ارت التسجيل فنحن سعداء بك ان لم تريدى نتمنى تسجيلك
زهور الندى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
هانا مونتانا
مشرفة
مشرفة
هانا مونتانا


من انتى : كلوفر
مصر
mms
انثى
الاسد عدد المساهمات 634
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل 22/05/2010
العمر : 36
الموقع : www.shork99.yoo7.com

صفحتى الشخصية
الادارة العامة: 888

ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Empty
مُساهمةموضوع: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر    ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Emptyالإثنين يوليو 19, 2010 4:24 pm

ومع وصفة جديدة من مطبخ منال العالم الرائع بالصور....

ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا

وطبعا الموضوع من تسجيلي وتصويري واعدادي...
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ياااااااااارب تعجبكم ان شاء الله....
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
أولا: المقادير:

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ثانيا: طريقة الإعداد:

1- نجيب الستيك ونتبله بالملح والفلفل وزيت الزيتون (قالت ممكن نستخدم بفتيك اللحم هيبقى حلو برضه في الوصفة دي مش لازم ستيك).
2- نجيب طاسة ونحط شوية زيت او زبدة حسب الرغبة ونسيبه يسخن كويس لحاد اما ييدخن.
3- نحط قطع ستيك اللحم في الزيت الساخن.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

4- نخلي النار عالية عشان اللحمة متلحقش تنزل ميتها ونقلب على الوجهين كل شوية لحاد اما نوصل للون الدهبي وتبقي اللحم 3/4 سوا تقريبا.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

5- نشيل الستيك ونحطه في طبق الفرن ونروح بقى نعمل الصلصة.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

6- نجيب البصل المجروش ونحطه في نفس الطاسة اللي شوحنا فيها اللحم ولو الزيت قليل نزوده شوية.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

7- نقلب البصل في الصوص وطبعا بياخد اللون البني شوية ونحط فصين توم كمان ونقلبهم شوية في الزيت ياخدوا اللون.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

8- نزود المشروم والتوابل حسب الرغبة ونقلب شوية.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

9- نجيب كوب مرق او ماء ونزود على الصلصة ونغطي في نفس الوقت عشان الدخان ميطلعش بره.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

10- بنلاقي المية خدن لون الصوص ونسيبها 3 دقايق كده تتسبك معاه.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

11- نزود كوب الكريمة والطماطم المقطعة مكعبات ونقلبهم على الصلصة وكده الصلصة تقريبا خلصت.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

12- نروح لطبق الفرن ونحط الصوص على الستيك.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

13- نجيب طماطماية متوسطة ونقطعة شرائح ونحطها فوق الصلصة وشوية جبنة موتزاريللا كمان بتدي طعم حلو اوي وندخلها الفرن لمدة 1/2 ساعة تقريبا على حرارة متوسطة (180 درجة)

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ممكن بقى منحطش الستيك في الفرن وبعد اما خلصنا الصلصة نرجع تاني الستيك للطاسة ونغطيها ونسيبها تقريبا 1/2 ساعة لحاد اما تستوي كويس طبعا حسب نوع اللحم لكن لما تتحط في الفرن ونزود الطماطم والموتزاريللا هتدي طعم كتير لطيف [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة](على رأي الست منال)


وده الشكل بعد تمت خرجت من الفرن وحطيناها في أطباق التقديم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://shork99.yoo7.com
زهرة الندى
مدير المنتدى
مدير المنتدى
زهرة الندى


من انتى : سام
مصر
mms
انثى
العذراء عدد المساهمات 938
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل 11/05/2010
العمر : 27
الموقع : nada00.ahlamountada.com

صفحتى الشخصية
الادارة العامة: 888

ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر    ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Emptyالإثنين أغسطس 09, 2010 12:42 pm

يسلموااااااااااااااااااااااااا تسلم ايديك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://nada00.ahlamountada.com
عبير الزهور
زهرة مشاركة
زهرة مشاركة
عبير الزهور


من انتى : اليكس
علم دولتك
mms
انثى
عدد المساهمات 60
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل 24/05/2010

ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر    ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Emptyالأحد أبريل 03, 2011 10:02 am

جزاكى الله كل خير
سلمت يمناك

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نجمة الماضي
زهرة جديدة
زهرة جديدة
نجمة الماضي


السعودية
mms
انثى
عدد المساهمات 10
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل 08/04/2011

ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر    ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Emptyالجمعة أبريل 08, 2011 2:47 pm

مشكووره يا قمووره على الوصفه

ممممممممممممشكورة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
هانا مونتانا
مشرفة
مشرفة
هانا مونتانا


من انتى : كلوفر
مصر
mms
انثى
الاسد عدد المساهمات 634
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل 22/05/2010
العمر : 36
الموقع : www.shork99.yoo7.com

صفحتى الشخصية
الادارة العامة: 888

ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر    ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Emptyالإثنين أبريل 25, 2011 9:51 am

زهرة الندى كتب:
يسلموااااااااااااااااااااااااا تسلم ايديك

تسلمي يا احلي مديرة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://shork99.yoo7.com
هانا مونتانا
مشرفة
مشرفة
هانا مونتانا


من انتى : كلوفر
مصر
mms
انثى
الاسد عدد المساهمات 634
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل 22/05/2010
العمر : 36
الموقع : www.shork99.yoo7.com

صفحتى الشخصية
الادارة العامة: 888

ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر    ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Emptyالإثنين أبريل 25, 2011 9:52 am

عبير الزهور كتب:
جزاكى الله كل خير
سلمت يمناك

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

شكرا لكي اختي تمنايتي لكي بالتوفيق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://shork99.yoo7.com
هانا مونتانا
مشرفة
مشرفة
هانا مونتانا


من انتى : كلوفر
مصر
mms
انثى
الاسد عدد المساهمات 634
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل 22/05/2010
العمر : 36
الموقع : www.shork99.yoo7.com

صفحتى الشخصية
الادارة العامة: 888

ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر    ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر  Emptyالإثنين أبريل 25, 2011 9:53 am

نجمة الماضي كتب:
مشكووره يا قمووره على الوصفه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

العفو اختي واجبي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://shork99.yoo7.com
 
ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا.... من مطبخ منال العالم بالصورررررررر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بالصورالدجاج بصلصة الطماطم
» ستيك اللحم بصوص البابريكا
» اصنعى مريلة مطبخ بالبنطلون الجينز القديم
» اغبى طفل في العالم ..
» بلغات العالم هنتكلم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
زهور الندى :: عالم حواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: